Volvo FH Final Edition voor Jac op ’t Hof

Jac op ’t Hof is sinds 1988 actief in het transport van verse, gekoelde en diepvriesproducten. De onderneming verzorgt zowel groupage als complete ladingen naar meerdere bestemmingen in delen van Europa. Jac op ’t Hof heeft onlangs een Volvo FH Final Edition in gebruik genomen. De aflevering werd gedaan door Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus.
Op basis van ervaring met de Volvo FH koos Jac op ’t Hof voor de Volvo FH Final Edition. Deze truck is een gelimiteerd en exclusief aanbod waarin het beste van de Volvo FH verenigd is. Bovendien combineert de Volvo FH Final Edition brandstofbesparing, veiligheid en comfort, niet in de laatste plaats omdat met de truck ook 1 jaar gratis Fuel Advice (een nieuwe Volvo-service waarbij een persoonlijke coach helpt om het brandstofverbruik tot 5% te verlagen en vast te houden) wordt bijgeleverd.

Jac op ’t Hof is directeur/eigenaar: “Mijn chauffeurs zijn tevreden over het rijgedrag van de Volvo FH. Vooral op de langere routes, wanneer we veel kilometers afleggen, is er sprake van een zuinige truck. Toen Bluekens Truck en Bus met een goede aanbieding voor de Volvo FH Final Edition kwam, was de keuze op basis van de ervaringen met de andere Volvo trucks in het wagenpark snel gemaakt.”

Achtergrond Jac op ‘t Hof
Jac op ’t Hof: “Wij verzorgen dagelijks transport vanuit de havens van Zeebrugge, Antwerpen en Vlissingen naar Barendrecht, Rotterdam, Maasdijk, De Lier, Poeldijk, Waddinxveen en Bleiswijk. En internationaal naar havens in België en Noord-Frankrijk. Onze chauffeurs rijden daarnaast ook op diverse bestemmingen in heel Europa. Ik ben in 1988 gestart met een auto en na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Kapelle, zitten we sinds 2000 op de huidige locatie op de Tramperweg in Hansweert.”

Jac op ’t Hof doet inmiddels zo’n kleine vijf jaar zaken met Bluekens Trucks en Bus. De nieuwe truck wordt door Jac op ’t Hof ingezet voor zowel de nationale als internationale activiteiten.

FH Final Edition
De FH Final Edition is nog drie maanden te bestellen bij de Volvo Trucks-dealers.

1 reactie

 1. Abdulla said,

  18 augustus 2020 bij 01:25

  Dear Mrs / Mr,

  we buy trucks, semi-trailers, construction machinery (excavators, loaders, graders, … Compressors, aggregates, ..), machinery and quarry equipment (crusher, …) and road paving equipment of all kinds .

  We guarantee a very fast and professional purchase after receiving your list of stock for sale.
  Please accept my best regards


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: