Met alcohol achter het stuur? Altijd een grote nee!

Vandaag een bericht in het nieuws, A1 bij Hoevelaken afgesloten na ongeluk met alcohol. Daarop volgde op facebook een discussie over dat alcoholproblematiek een probleem is uit het Oostblok (onzin natuurlijk, de wetten daar zijn op dat gebied vele malen strenger dan bij ons. Misschien dat ze daarom hier wel met alcohol achter het stuur kruipen?) of dat er een alcoholslot moet komen op zware bedrijfswagens.

Van mij mag het alcoholslot wel ingevoerd worden op alle voertuigen. En dat kan mooi op kosten van mensen die gepakt worden met alcohol op achter het stuur. Alcohol en rijden is gewoon een no go, ongeacht in wat je rijd (truck of personenwagen) of in welk land je geboren bent. Ik denk dat de kans dat mijn kind word doodgereden door een sjaak die dronken uit de voetbalkantine hier in de straat komt VELE malen groter dan door een dronken chauffeur op de snelweg!

1 reactie

  1. 11 april 2017 bij 14:02

    Wie tijdens één van de vele alcoholcontroles betrapt werd op rijden onder invloed, mag een boete in de bus verwachten. Een goede zaak, want dronken achter het stuur kruipen kan écht niet!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: